Hebbedingen

Ok, het zal onderhand wel duidelijk zijn dat ik graag freubel. Niet alleen sieraden, maar van alles. Vaak zien mensen iets en dan denken ze: "Dat wil ik hebben!", ik zie vaak iets en denk dan: "Dat ga ik freubelen!". Dus hier is mijn voorstel: als jij nou denkt "Hebben!" geef dan even een seintje, dan ga ik voor je freubelen!

Hieronder vind je het totale aanbod van Hebbedingen. Ook hier geldt: elk ontwerp is speciaal voor de Hebberd gemaakt en dus uniek! Als je iets ziet dat je graag wilt hebben, neem dan contact met me op, met het ontwerp op deze site als basis maken we het samen helemaal naar jouw smaak. Is jouw kleine bijvoorbeeld geen Superheld maar een Prinses? Nou, dan maken we toch een gewaad in plaats van een cape? Kan allemaal! Neem contact met me op via de mail (het adres vind je onder !Contact), dan maak ik iets moois voor je!

 

Sassy!Dassy!

Lekker h, dat behaaglijke gevoel van een sjaaltje om je nek? Het sjaaltje op de foto hiernaast is gemaakt van witte broderiestof dat uitloopt in een vlechtje, afgewerkt met doorzichtige kristalkraaltjes. Klik op de foto voor details. Natuurlijk kun je geheel naar jouw wens en smaak een Sassy!Dassy! laten maken. Kleur, lengte, breedte, jij mag het zeggen! Klik op de foto voor meer details en voorbeelden. 

Voor  12,50 maak jij je outfit compleet! Je kunt je wensen doorgeven via !Contact.

Superheldencape

Is jouw kleine een Superheld? Kan 'ie vliegen, is 'ie supersterk en heeft 'ie X-ray vision? Cool! Maar een echte Superheld kan z'n werk natuurlijk alleen maar incognito doen. Verblijd je held daarom met deze Superheldencape!

Hebben? Voor 15,00 maak ik een Superheldencape voor je. Jij bepaalt zelf natuurlijk de kleuren en of het misschien wel helemaal geen Superheldencape maar een Prinsessengewaad wordt! Mail me via het kopje !Contact en we maken er samen iets moois van.

Glass Thingies

'Hee, volgens mij drink je uit mijn glas!' Heb je dit wel eens gehoord of zelf gezegd? Door aan elk glas een Glass Thingie te bevestigen weet je voortaan altijd welk glas van wie is! De Glass Thingies bestel je per zes en de kleur bepaal je helemaal zelf. Als je op de foto hiernaast klikt, kun je zien hoe een Glass Thingie er aan een glas uit ziet en vind je inspiratie voor je eigen Glass Thingies.

Voor  10,00 (per zes) ben je nooit meer je glas kwijt! Stuur me een mailtje via !Contact.

sassy.nl  2008 - 2011  Jolanda Neijman Voorwaarden