Bestelinformatie

Hieronder vind je alles wat je moet weten als je een sieraad of  accessoire van Sassy! in je bezit wilt hebben. Heb je na het lezen van het onderstaande nog vragen? Kijk dan bij de Voorwaarden voor meer details of stuur me een mailtje via !Contact.

Heb je iets gezien dat je graag zou willen hebben? Of wil je dat ik iets speciaal voor jou ontwerp? Stuur me een mailtje om je wensen kenbaar te maken.

Als je iets uitzoekt via de site, dan ontvang je na je bestelling een bevestiging. Daarop staat precies aangegeven wat je bestelling is en wat het kost. De prijzen die op de site bij de artikelen staan, zijn exclusief verzend- en verpakkingskosten. Deze bereken ik door volgens het standaard TNT tarief. Het uiteindelijke totaalbedrag is afhankelijk van het gewicht van je bestelling. 

Als je speciaal iets wilt laten ontwerpen, dan krijg je na je bestelling een offerte. Daarop staat aangegeven wat je wensen zijn en een inschatting van wat het gaat kosten. Zodra ik je akkoord op deze offerte via de mail heb ontvangen, ga ik aan de slag en maak ik iets moois voor je. Als dat af is, krijg je wederom een mail van mij met de definitieve kosten (inclusief verzend- en verpakkingskosten).

Betaling kan plaatsvinden door het verschuldigde bedrag over te schrijven op girorekening 65.65.912 ten name van A.J.M. Neijman te Koudekerk aan den Rijn.

Let op: pas zodra ik het verschuldigde bedrag heb ontvangen, doe ik je pakje op de post. Je krijgt dan van mij een mailtje om je te laten weten dat je vast bij de brievenbus kunt gaan liggen!

Als je wilt, kan ik je pakje ook aangetekend versturen. Hou er wel rekening mee dat de verzendkosten dan hoger zullen zijn. Woon je in de buurt van Koudekerk aan den Rijn? Dan kun je het natuurlijk ook zelf komen halen. Scheelt verzendkosten (en calorieën als je komt fietsen!). Geef dit dan aan in je mailtje.

 

sassy.nl © 2008 - 2011 • Jolanda Neijman • Voorwaarden