Recensies

Vaak wordt mij gevraagd waar de naam Sassy! vandaan komt. Dat is een heel verhaal... Wat ik je zal besparen! Haha! Met de definitie volgens van Dale kom je alvast een heel eind:

Sass|y [saessie] 0.1 brutaal => vrijpostig; (lichtjes) uitdagend 0.2 energiek => met pit 0.3 vlot => knap, tof.  

Je kunt wel stellen dat de eigenaressen van een Sassy! sieraad zelf ook behoorlijk Sassy! zijn! Hieronder kun je lezen wat enkele van deze Sassy! ladies over hun sieraad te zeggen hebben.

Wil jij opgenomen worden in dit illustere rijtje? stuur dan je recensie naar jneijman@sassy.nl.

 

 

 

Belinda Herrewijn

"Een voor mij persoonlijk gemaakte armband, die ook nog mijn naam draagt, kettingen die passen bij een persoonlijkheid, dat is de kracht van Sassy!."

 

Eveline Fortuin

"Wat mij in het merk Sassy! aantrekt, is de sprankelende en vrolijke uitstraling van de producten en de verscheidenheid in het assortiment. Je kunt niet alleen mooie sieraden krijgen, maar ook versiersels op bijvoorbeeld wijnglazen. Als ik de ring die ik zelf heb, Pink Splash, draag, is dat voldoende en draag ik geen andere sieraden. Ik vind het leuk om een opvallend object te dragen en daar zijn geen andere sieraden bij nodig. Onlangs heb ik versierringetjes voor wijnglazen bij Sassy! besteld. Deze zijn in zeer goede aarde gevallen bij mijn moeder. Het geeft een extra detail aan de keukentafel en je kunt de wijnglazen ook nog eens uit elkaar houden. Bovendien geeft Sassy! je de mogelijkheid zelf je kleuren te bepalen. Dit vind ik prettig omdat niet alle kleuren bij mij passen. Kortom, Sassy! biedt een opzichzelfstaand, gedetailleerd en uniek assortiment!"

 

Anemieke Teune

"Unieke sieraden van hoge kwaliteit en ook nog eens op maat gemaakt. Daar staan de sieraden van Sassy! in mijn ogen voor. Vele hebbedingetjes voor jezelf maar ook orginele cadeautjes voor je dierbaren. Zowel mijn moeder (die een ketting heeft gekregen) als ik (armband) krijgen vaak complimenten over onze Sassy! items. Kortom, door zijn uniekheid en kwaliteit vallen de sieraden op. Een echte aanrader!"

   

Linda Maat

"Het zoeken naar een compleet setje van armband, ketting en oorbellen is in de winkel vaak een hele klus. Sassy! maakt het precies zoals je het hebben wilt, met veel tijdwinst: een bijelkaar passend geheel zonder uren winkelen!"

 

Claudia Smolenaers

"Bedankt voor het lieve armbandje. Het is echt iets voor mij. Ik heb hem al veel gedragen en krijg veel leuke reakties! Super om iets te hebben wat speciaal voor jou gemaakt is en wat niemand anders heeft."

 

Belinda Bosch

"Wat is 'ie mooi geworden zeg! Ben er ontzettend blij mee en hij past ook perfect. Zal er zeker mee gaan pronken."

sassy.nl  2008 - 2011  Jolanda Neijman Voorwaarden